Ελλάδα

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο, λες και ήταν παλαιστής» λέει ο άνθρωπος που έσωσε τη 14χρονη

Σοκάρουν τα όσα περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού της 14χρονης το βράδυ του Σαββάτου (21.9.2024) στη Γλυφάδα. 

Μάλιστα, αυτός ήταν που ουσιαστικά σταμάτησε τη βίαιη δράση των συμμαθητριών της 14χρονης και έσωσε την κοπέλα. Όπως είπε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε ένα σουβλατζίδικο στη Γλυφάδα όταν είδε να εκτυλίσσεται μπροστά τους ο άγριος ξυλοδαρμός.

«Εμφανίστηκε μία μεγάλη παρέα παιδιών, 30 με 40 άτομα, μισά κορίτσια, μισά αγόρια και δημιούργησαν ένα είδος αρένας, κάθισαν γύρω γύρω με τα χέρια σταυρωμένα και παρακολουθούσαν 5 κοριτσάκια στη μέση, να βρίζονται μεταξύ τους» είπε ο κ. Δημήτρης αρχικά.

Περιέγραψε πως δεν αντελήφθη αμέσως τι συνέβαινε, νομίζοντας ότι πρόκειται για γύρισμα κάποιου βιντεοκλίπ. 

Στη συνέχεια όπως είπε: «Άκουσα τη γυναίκα μου να μου φωνάζει “τρέξε, θα τη σκοτώσουν”. Είπα στη σύζυγό μου να πάρει τα παιδιά και να φύγει και έτρεξα στο σημείο».

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο, παλαιστής ήταν η κοπέλα; Ούτε ενήλικες δεν χτυπούν έτσι, τη χτυπούσε, της τραβούσε τα μαλλιά, τους πλησιάζω και τους λέω “τί κάνετε εδώ, δεν ντρέπεστε;”» τόνισε.

Μάλιστα, όπως είπε οι ανήλικες μαθήτριες κινήθηκαν απειλητικά και προς τον ίδιο, παρά το γεγονός ότι ο μικρός γιος του έτρεχε πίσω του.

 

Οι έφηβες σταμάτησαν και εξαφανίστηκαν μόνο όταν τους είπε ότι έχει ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο ίδιος τόνισε πως στην παρέα των κοριτσιών βρισκόταν και ένας ενήλικας με τατουάζ, πάνω από 25 ετών, ο οποίος παρακολουθούσε ατάραχος τον ξυλοδαρμό χωρίς να αντιδρά και χωρίς να παρεμβαίνει. 

Όταν ο κ. Δημήτρης του είπε: «Τι κάνεις; Μεγάλος άνθρωπος και κάθεσαι και παρακολουθείς;» ο άνδρας με το τατουάζ απάντησε πως προσπαθούσε να τις χωρίσει. 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 13:03:25

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button