Γυναίκα

Η νέα σειρά της CeraVe για καταπολέμηση των ατελειών και της ακμής

Η CeraVe, η #1 μάρκα ενυδάτωσης που συνιστούν οι δερματολόγοι στις ΗΠΑ, σας παρουσιάζει τη σειρά Blemish Control, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην αντιμετώπιση της ακμής.

Τα προϊόντα, Blemish Control Cleanser και Blemish Control Gel, καταπολεμούν τις ατέλειες χωρίς να διαταράσσουν τον επιδερμιδικό φραγμό.

Η ακμή είναι η #1 αιτία επισκέψεων στον δερματολόγο παγκοσμίως, επηρεάζοντας ανθρώπους κάθε ηλικίας. Παρά την πληθώρα θεραπειών, πολλές από αυτές καταλήγουν να ξηραίνουν το δέρμα, επιδεινώνοντας τα συμπτώματα.

Το Blemish Control Cleanser, απομακρύνει απαλά το σμήγμα, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα καθώς η φόρμουλα περιέχει 3 απαραίτητα ceramides, σαλικυλικό οξύ και νιασιναμίδη, προσφέροντας καθαρό, ενυδατωμένο δέρμα από την πρώτη κιόλας χρήση. Αντίστοιχα, το Blemish Control Gel καταπολεμά τις ατέλειες, μειώνει τους πόρους και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων, χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμιδικό φραγμό.

%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-cerave-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b11

Διαβάστε επίσης:

H Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό της και για το ιδιωτικό συμφωνητικό

Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τον Προσωπικό Ιατρό – Δωρεάν επισκέψεις σε παιδίατρο




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 12:39:58

Back to top button