Ελλάδα

«Είχα ματώσει, δεν μπορούσα να αντιδράσω», λέει η 14χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 14χρονη, η οποία το περασμένο Σάββατο (21.09.2024) στη Γλυφάδα δέχτηκε επίθεση από δύο συμμαθήτριές της παρουσία 20 ατόμων.

Η 14χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς μετά το αποτρόπαιο περιστατικό στη Γλυφάδα τους είπε ότι είχε ματώσει από την επίθεση και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

«Περπατούσα με φίλους μου στη Γλυφάδα. Ήρθαν παιδιά και μου είπαν ότι με ψάχνουν δύο συμμαθήτριές μου. Πήγα να τις συναντήσω στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί είδα μαζεμένα 20 άτομα. Είδα τις δύο συμμαθήτριες μου, οι οποίες άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν. Τότε η μία, μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω», είπε η 14χρονη στους αστυνομικούς σύμφωνα με το Star.

Η ανήλικη αρχικά δέχτηκε γροθιά στο κεφάλι και σωριάστηκε στο έδαφος. Προσπάθησε να σηκωθεί, όμως η συνομήλικη της την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε και τη χτυπούσε με γροθιές και κλοτσιές.

Το μαρτύριο της 14χρονης συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ενώ πάνω από 20 άτομα παρακολουθούσαν και δεν επενέβησαν.

«Στάλθηκε μήνυμα να πάνε από όλη την Αττική για να την χτυπήσουν»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης υποστήριξε, μιλώντας στο Star, ότι η κατάσταση της μαθήτριας δεν είναι καλή και ότι θα ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη:

«Σίγουρα θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη. Συμμετείχαν παιδιά που δεν την ήξεραν. Στάλθηκε μήνυμα να πάνε από όλη την Αττική για να την χτυπήσουν. Το κορίτσι είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πολύ φοβισμένο, δε ξέρει πως θα αντιμετωπίσει το σχολείο, σε κατάσταση σοκ».

Στο Star μίλησε η στενή φίλη της 14χρονης για τις δυο συμμαθήτριες που είχαν κάνει τη ζωή της εδώ και μήνες κόλαση:

«Με μία από τις δύο ήταν φίλες παλιά. Κάποιος τσακωμός έγινε και από τότε. Μιλάνε άσχημα η μία για την άλλη. Η μία έχει ιστορικό. Είχε ξανά εμπλακεί σε κάποια περιστατικά και υπήρχανε αποβολές και διάφορα άλλα που έχουν γίνει από τα σχολεία».

 

To άρθρο «Είχα ματώσει, δεν μπορούσα να αντιδράσω», λέει η 14χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 22:04:04

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button