Αθλητικά

Άρης: Με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Εθνικό

Με την προπόνηση, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (24/9) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον Εθνικό (25/9, 15:00, COSMOTE SPORT 1 HD), στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Η αποστολή της ομάδας του Άκη Μάντζιου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σίντκλεφ, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Εμβοντό, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φαμπιάνο Λέισμαν και Σάπι Σουλεϊμάνοφ ενώ για διάφορους λόγους δεν ταξίδεψαν για την Αθήνα και οι Λορέν Μορόν, Ούγκο Μάγιο, Φραν Βέλεθ, Γιώργος Αγοραστός και ο νεοαποκτηθείς Ρόμπιν Κουάισον.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό. Μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, κ. Βρούτση, περί «απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης και διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους του Άρη», η ΠΑΕ καλεί τους φίλους του συλλόγου να σεβαστούν την απόφαση και να μην παραβρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», θέτοντας σε κίνδυνο την ομάδα.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 21:34:48

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button