Κόσμος

Η Μελάνια θέλει αμοιβή για να στηρίξει τον Τραμπ!

Υπάρχει κάτι που έχει στιγματίσει την προεκλογική καμπάνια του Τραμπ, ενδεχομένως και τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ (είτε ως άνδρα είτε ως επιχειρηματία): η απουσία της συζύγου του, Μελάνια, από τον αγώνα που δίνει για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο – ιδίως η απαίτηση της να πληρώνεται κάθε φορά που βγάζει έναν δεκάρικο υπέρ του, πρέπει να τον έχει… δαιμονίσει. Αυτά προκύπτουν από ρεπορτάζ της Corriere della Sera που υπέγραψε η Ιρένε Σοάβε.

Η Μελάνια Τραμπ έχει πολύ περιορισμένη συμμετοχή στην τρίτη προεδρική εκλογική καμπάνια του συζύγου της και πυροδοτεί συνεχώς συζητήσεις μεταξύ των παρατηρητών. Μάλιστα κάποιοι καταλήγουν και στο παρατραβηγμένο συμπέρασμα ότι η Μελάνια, σε περίπτωση νίκης του Τραμπ, θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο με απροθυμία. Η απουσία της από την προεκλογική εκστρατεία είναι πολύ «χτυπητή».

Εξαίρεση αποτέλεσε μόνο ένα «ψυχρό βίντεο αλληλεγγύης» ύστερα από την πρώτη απόπειρα δολοφονίας του. Και, βέβαια, η Μελάνια δεν συμπαραστάθηκε επιτόπου στον άνδρα της όταν δικαζόταν στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον, στο Μαϊάμι και στην Ατλάντα. «Σε μία από αυτές τις δίκες διαβάστηκαν τα έγγραφα για την ‘‘ανάρμοστη σχέση’’ του με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ξεκίνησε αμέσως μετά τον γάμο της Μελάνια με τον Τραμπ».

Τώρα έγινε γνωστό ότι η Μελάνια ζήτησε αποζημίωση σε δύο εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε ως πιθανή Πρώτη Κυρία, συνέχισε η Σοάβε. Λες και πήγε εκεί ως επιχειρηματίας ή πρώην μοντέλο. «Στον έρανο που έκαναν τον περασμένο Απρίλιο οι ΛΟΑΤΚΙ των Ρεπουμπλικανών, η Μελάνια ζήτησε 237.500 δολάρια για να μιλήσει. Και σε ένα άλλον έρανο, πάλι των ΛΟΑΤΚΙ, ζήτησε ανάλογο ποσόν. Οι Ρεπουμπλικάνοι ΛΟΑΤΚΙ λένε ότι δεν την πλήρωσαν, όμως είναι ασυνήθιστο η μελλοντική Πρώτη Κυρία να ζητάει χρήματα για να στηρίξει τον σύζυγό της στην προεκλογική εκστρατεία του».

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 19:25:57

Back to top button