Γυναίκα

Χρύσα Ρώπα: «Ήμουν παντρεμένη με δημοσιογράφο, ήταν εξουσία και “χτυπούσαν” εμένα»

«Έπρεπε να παντρευτώ γιατί έμεινα έγκυος», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Χρύσα Ρώπα.

Καλεσμένη στο Happy Day ήταν η Χρύσα Ρώπα σήμερα (23.09.2024), η οποία μίλησε για το γάμο της που «έπρεπε» να γίνει, την υιοθεσία της και τη σχέση της με το ψέμα με αφορμή την πρεμιέρα της Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα.

«Νομίζω ότι είναι η ωραιότερη δουλειά του κόσμου. Ήταν απόλαυση να διαβάζεις και τα κείμενα, “πειράξανε” λίγο τις δραματικές σειρές» είπε για τη σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου.

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Το χειρότερο είναι να λες ψέματα στον εαυτό σου. Δεν είναι καλό πράγμα το ψέμα. Δεν είναι καλό να μαθαίνεις μετά από χρόνια ότι δεν σου είπαν την αλήθεια. Το βίωσα σε πολύ μικρή ηλικία με τον τρόπο που έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη», δήλωσε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

«Αρχίζει μια διαδρομή προς τα μέσα, τι δεν έκανα καλά για να προστατευτώ; Έπρεπε να παντρευτώ γιατί έμεινα έγκυος. Πήρα δύο βέρες και ένα φουστανάκι γιατί η κοιλιά μου ήταν μεγάλη και πήγα σε εκκλησία με παπά και κουμπάρο για να βοηθήσω τον άνθρωπό μου», είπε η ηθοποιός.

«Ήμουν παντρεμένη πολλά χρόνια με έναν δημοσιογράφο, ήταν εξουσία αλλά δεν το είχα καταλάβει. “Χτυπούσαν” εμένα, άλλα παιχνίδια παίζονταν αλλά δεν το είχα καταλάβει» είπε καταλήγοντας.

To άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Ήμουν παντρεμένη με δημοσιογράφο, ήταν εξουσία και “χτυπούσαν” εμένα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 16:34:00

Back to top button