Αθλητικά

Απίστευτη γκάφα του BBC: «Ο Φώτης Ιωαννίδης του ΠΑΟΚ μεταξύ των παικτών που πρέπει να προσέξετε στο Europa League»

Το βρετανικό bbc.com έκανε μεγάλη… γκάφα σε αφιέρωμα για τους παίκτες που αξίζουν προσοχή στη League Phase του Europa League, αφού συμπεριέλαβε και τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, ως παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ξεχωρίσει στην Ευρώπη, καθώς πέτυχε και γκολάρα στα προκριματικά, αλλά με τον Παναθηναϊκό στο Conference League και όχι φυσικά, με τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

Ο αρθρογράφος μπέρδεψε προφανώς τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, παρότι οι δύο ομάδες δεν αγωνίζονται καν στην ίδια διοργάνωση. Έγραψε έτσι για τον διεθνή στράικερ τα εξής: “Φώτης Ιωαννίδης, 24 (ΠΑΟΚ και Ελλάδα). Ο Έλληνας επιθετικός προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ίπσουιτς – η οποία φέρεται να είδε μια προσφορά 20 εκατομμυρίων λιρών να απορρίπτεται – και της Μπολόνια, που είναι ομάδα του Champions League το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ όμως αρνήθηκε να διαπραγματευτεί και κράτησε τον Ιωαννίδη, αφού πέτυχε 23 γκολ σε 44 αγώνες την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων πέντε σε έξι παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, έχει σκοράρει μόνο μία φορά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν”.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Europa League, αλλά με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα συμμετάσχει φέτος στη League Phase του Conference League, σε αντίθεση με ό,τι ανέφερε το σάιτ του BBC.

To άρθρο Απίστευτη γκάφα του BBC: «Ο Φώτης Ιωαννίδης του ΠΑΟΚ μεταξύ των παικτών που πρέπει να προσέξετε στο Europa League» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 18:06:32

Back to top button