Αθλητικά

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής για τους Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή.

Τόσο ο Τόμας όσο και ο Τσιφτσής παραμένουν εκτός με τραυματισμό και δεν υπολογίζονταν από τον Λουτσέσκου για το ματς με τη Γαλατασαράι στη League Phase του Europa League.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ώρα Ευρώπης για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το ταξίδι στο League Phase του UEFA Europa League 2024-25 στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι στο Ali Sami Yen.

Η προπόνηση της Τρίτης (24.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα και η προπόνηση έκλεισε με ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε τη θεραπεία και έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία και δούλεψε στο γυμναστήριο. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

To άρθρο Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής για τους Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 17:18:23

Back to top button