Auto

Μία νέα Toyota GR Corolla στο Nurburgring! Τι ετοιμάζουν οι Ιάπωνες; (+video)

Η τελευταία ανανέωση της GR Corolla από την Toyota περιλάμβανε 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, περισσότερη ροπή και καλύτερο σύστημα ψύξης. Αλλά η εξέλιξη του hot-hatch συνεχίζεται και οι βλέψεις μάλλον είναι μεγάλες.

Το τελευταίο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε αποτελεί τρανταχτή απόδειξη, καθώς μία καμουφλαρισμένη GR Corolla εμφανίστηκε στο Nurburgring να πραγματοποιεί δοκιμές, κινούμενη ταχύρρυθμα.



Όπως σας ενημέρωσε πρόσφατα το eportal.gr, οι άνθρωποι της Toyota δοκιμάζουν εδώ και κάποιο διάστημα μία νέα έκδοση του hot-hatch στους δρόμους της Γερμανίας. Τώρα, βρέθηκαν και στην πίστα.

Οι φήμες που θέλουν τη GR Corolla να αποκτάει μία νέα, ίσως πισταδόρικη έκδοση (Circuit Edition) επιβεβαιώνονται. Ωστόσο, δεν μπορούμε να έχουμε πολλές ελπίδες για λανσάρισμα στις αγορές της Ευρώπης, κυρίως λόγω των αυστηρών περιορισμών ως προς τις συνολικές εκπομπές ρύπων του στόλου κάθε εταιρείας.

Οι οποίες και θα αυστηροποιηθούν κι άλλο το 2025. Συν τοις άλλοις, η Toyota πουλάει ήδη στη Γηραιά Ήπειρο το GR Yaris.



Αναφορικά με τα πλάνα από το Nurburgring, δεν αλλάζει κάτι με όσα γνωρίζαμε. Εάν έγινε μία έξτρα παρατήρηση, έχει να κάνει με την πίσω αεροτομή η οποία ίσως προδίδει τη Circuit Edition του μοντέλου.

Αλλά δεν αποκλείεται και να μιλάμε για μία βελτιωμένη GRMN Corolla. Κάτι που προδίδουν τα φαρδύτερα φτερά και οι αεραγωγοί.

Πιθανότατα, τα ερωτήματα με το βίντεο αυτό να αυξάνονται, παρά να απαντώνται. Σε κάθε περίπτωση, η Toyota ασχολείται εκτενώς αυτή την περίοδο με την GR Corolla και είτε είναι facelift είτε κάτι πιο εξειδικευμένο μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα έρθει και στις αγορές της Ευρώπης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 16:30:39

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button