Ελλάδα

Ντοκουμέντο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα 30 ανήλικων ατόμων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.09.24) φέρνει στο φως της δημοσιότητας το site σήμερα.gr.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω ντοκουμέντο, ομάδα ανήλικων κοριτσιών πλησιάζει τη 14χρονη έξω από εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου η ίδια βρίσκεται μαζί με τις φίλες της.

Ξαφνικά, ένα κορίτσι από την παρέα τη χτυπά από πίσω της στο κεφάλι και μετά της ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα μάτια άλλων ανηλίκων, που απλώς κοιτάζουν δίχως καν να παρεμβαίνουν, μέχρι που η 14χρονη πέφτει στο έδαφος αναίσθητη από το ξύλο.

Σημειώνεται πως το κορίτσι φέρει τραύματα σε κεφάλι, πρόσωπο, χέρια και πόδια, πονάει σε όλο της το σώμα και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Άτομο από το στενό περιβάλλον του παιδιού που μίλησε στο site σήμερα.gr περιγράφει όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα του τρόμου για την 14χρονη.

«Ελάτε να με πάρετε» ήταν τα πρώτα λόγια της. Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε όταν το κορίτσι είχε πάει για βόλτα στη Γλυφάδα. Οι δικοί της την καλούσαν για να δουν αν έφτασε καλά με το κορίτσι να τους απαντά ότι δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη την ώρα και τους έκλεισε το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια δεν απαντούσε καθόλου στο τηλέφωνο και έτσι οι γονείς αναστατώθηκαν και αποφάσισαν να πάνε να την βρουν.

«Όλα έγιναν μέσα σε μια ώρα. Την αναζητούσαν στη Γλυφάδα 30 ανήλικα άτομα όπου ανάμεσά τους είχε και δέκα μαυροφορεμένα αγόρια. Το κορίτσι ήταν με δύο φίλες της και της έκαναν εκφοβισμό με φωνές, κραυγές και απειλές.

Στη συνέχεια το κορίτσι το οδήγησαν με τη βία σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος» λέει στο site σήμερα.gr ο άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

To άρθρο Ντοκουμέντο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 15:13:38

Back to top button