Γυναίκα

Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση – «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Απόστολο Γκλέτσο, τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη, τον Λάκη Λαζόπουλο, τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει και τη νέα του σχέση.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολλά περισσότερα στη ζωή του από ό,τι θα μπορούσε να κάνει. Από τότε που ξεκίνησε, πώς έγινε ηθοποιός, ποιες ήταν οι κοινωνικές του σχέσεις, ποιες ήταν οι κοινωνικές στενές του σχέσεις. Έφτασε στο ταβάνι όταν έγινε δήμαρχος Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος ρωτήθηκε για τη σάτιρα: «Επί 8 χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος μου έκανε μπούλινγκ γιατί πουλάω. Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια».

Ακόμη, ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την περιπέτεια υγείας του, εξομολογήθηκε: «Άλλαξα τη θεραπεία μου, έκοψα την κορτιζόνη και λόγω αυτού χάνω κιλά».

Τέλος, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι τους τελευταίους 8 μήνες είναι ερωτευμένος και βρίσκεται σε νέα σχέση.

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 14:20:13

Back to top button