Αθλητικά

Η κουλ νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια των Ολυμπιακών Αγώνων Kim Yeji σε ρόλο δολοφόνου στο «Crush»

Η Νοτιοκορεάτισσα αθλήτρια της σκοποβολής Kim Yeji, της οποίας η δεξιοτεχνία αλλά και το κουλ στιλ έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, απέκτησε τον πρώτο της ρόλο στην υποκριτική – και θα υποδυθεί μία δολοφόνο.

Η 32χρονη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη σκοποβολή και συγκεκριμένα στο αεροβόλο πιστόλι στα 10 μέτρα γυναικών τον Ιούλιο αλλά πέρα από την αθλητική της δεινότητα, κέρδισε το διαδίκτυο με το χαλαρό στιλ της σε συνδυασμό με τα συρμάτινα γυαλιά σκοποβολής και το μοδάτο καπέλο του μπέιζμπολ. 

Δικαίως θεωρήθηκε η «πιο κουλ» αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και τώρα ήρθε η ώρα για μία… στροφή στην υποκριτική. 

Τα βίντεό της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, όπως ο Έλον Μασκ: «Θα έπρεπε να παίξει σε μια ταινία δράσης. Δεν απαιτείται ηθοποιία!» είχε γράψει τότε ο Μασκ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ και να… που έπεσε μέσα.

Τώρα, η Kim Yeji θα υποδυθεί μία δολοφόνο στο «Crush», μια spinoff σειρά μικρού μήκους του «Asia», όπως δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της εταιρείας ψυχαγωγίας Asia Lab με έδρα τη Σεούλ.

Η Kim Yeji θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Ινδή ηθοποιό και influencer Anushka Sen, ανέφερε η εταιρεία σε ξεχωριστή δήλωση, λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένη που παρακολουθεί «την πιθανή συνέργεια που θα προκύψει από τη νέα μεταμόρφωση της Kim Yeji και της Anushka Sen σε ένα δολοφονικό δίδυμο».

Από τότε που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ένα σύντομο κλιπ που δείχνει την Κιμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού τον περασμένο Μάιο έχει γίνει viral, η ίδια έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές, ενώ αμέτρητα memes κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει ο Guardian, μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, η 32χρονη αθλήτρια υπέγραψε με ένα πρακτορείο ταλέντων της Νότιας Κορέας τον Αύγουστο και φωτογραφήθηκε με ρούχα του οίκου Louis Vuitton. 

Με πληροφορίες από Guardian

To άρθρο Η κουλ νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια των Ολυμπιακών Αγώνων Kim Yeji σε ρόλο δολοφόνου στο «Crush» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 11:02:41

Back to top button