Αθλητικά

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είδε από κοντά το Άρης – Ολυμπιακός και παρέλαβε φανέλα των «κιτρίνων»

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είναι γνωστή οπαδός του Άρη και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν καλεσμένη του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και παρέλαβε μία φανέλα των “κιτρίνων” με το όνομά της.

Η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό το γεγονός με μία σχετική ανάρτηση στα social media, όπου και έγραψε: “Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τον ΑΡΗ και πολλές φορές βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μας. Η πρωταθλήτρια του στίβου και μέλος της Εθνικής Ομάδας (ήταν και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Παρίσι), με μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ της παρέδωσε μια φανέλα με το όνομά της δια χειρός του Team Manager, Γιώργου Γκουγκουλιά”.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έφερε μάλιστα και… γούρι στον Άρη, αφού οι “κίτρινοι” νίκησαν τον Ολυμπιακό με 2-1.

To άρθρο Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είδε από κοντά το Άρης – Ολυμπιακός και παρέλαβε φανέλα των «κιτρίνων» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 16:06:56

Back to top button