Αθλητικά

ΑΕΚ: «Έτοιμη προς χρήση η υπηρεσία μεταβίβασης των εισιτηρίων, ξεκινάει πιλοτικά με τον Παναθηναϊκό»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα ξεκινήσει πιλοτικά η υπηρεσία μεταβίβασης των εισιτηρίων από τους κατόχους των διαρκείας.

Μετά από σχετικά αιτήματα των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δημιούργησε την υπηρεσία μεταβίβασης και παρέθεσε τα βήματα για τη διαδικασία, ενόψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-25 πως είναι έτοιμη προς χρήση η υπηρεσία μεταβίβασης των εισιτηρίων τους. Μαζί με τον πάροχο μας (Ticketmaster) θα ξεκινήσουμε πιλοτικά τη συγκεκριμένη διαδικασία για τον προσεχή αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν -εφόσον δεν θα είναι σε θέση να προσέλθουν στο γήπεδό μας- να μεταβιβάσουν το διαρκείας τους σε τρίτο πρόσωπο από την Τρίτη 24/9 μέχρι και το Σάββατο 28/9, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως η ΠΑΕ θα προβαίνει σε ακύρωση του εισιτηρίου διαρκείας εάν διαπιστώσει ότι γίνεται κακόβουλη χρήση της υπηρεσίας από τους κατόχους.

Έπειτα από κάθε παιχνίδι ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία να επαναφέρει το εισιτήριο στο gov.gr wallet του, εφόσον αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος, ή να το μεταβιβάσει σε κάποιον τρίτο.

Δείτε εδώ τα βήματα για τη μεταβίβαση του εισιτηρίου.

To άρθρο ΑΕΚ: «Έτοιμη προς χρήση η υπηρεσία μεταβίβασης των εισιτηρίων, ξεκινάει πιλοτικά με τον Παναθηναϊκό» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 15:11:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button