Αθλητικά

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να οδηγήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Champions League» γράφει η Daily Mail

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στην Αγγλία και η βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail, υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει ως απώτερο στόχο για την ομάδα, την συμμετοχή της στο Champions League.

Μετά από πέντε αγώνες στην Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει αήττητη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται να ονειρεύεται μία νέα ευρωπαϊκή διάκριση, μετά την κατάκτηση του Conference League, με τον Ολυμπιακό. H Daily Mail έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στη φετινή Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας στο προσκήνιο.

«Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, σκέφτεται να πάει την ομάδα… σε άλλο επίπεδο» αναφέρεται στο ρεπορτάζ, με τον Έλληνα εφοπλιστή να είναι χαρούμενος με τη νίκη επί της Λίβερπουλ και την ισοπαλία 2-2 με την Μπράιτον», αναφέρεται αρχικά, ενώ στη συνέχεια επισημαίνεται η επιτυχία του με τον Ολυμπιακό και τα πλάνα για το γήπεδο των “Tricky Trees”: «Ο Μαρινάκης σκέφτεται εντελώς διαφορετικά, πλέον. Ο Ολυμπιακός, η ελληνική ομάδα που επίσης διοικεί, κατέκτησε πέρυσι το Europa Conference League, και ο ίδιος εκτιμά ότι η Φόρεστ μπορεί μεσοπρόθεσμα να προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν εγκριθεί το σχέδιο για την αγορά του City Ground έναντι 8,5 εκατομμυρίων λιρών, η χωρητικότητά του θα μπορούσε να επεκταθεί σε περισσότερες από 40.000 θέσεις».

Το δημοσίευμα επισημαίνει επίσης, ότι ο “ισχυρός άνδρας” της Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να μετατρέψει την ομάδα του σε νέα… Άστον Βίλα στην Αγγλία, βγάζοντάς την στην Ευρώπη. «Το μοντέλο του Μαρινάκη είναι η Άστον Βίλα, η οποία προκρίθηκε στο Conference League τέσσερα χρόνια μετά την άνοδό της από την Championship και τώρα συμμετέχει στο Champions League. Εάν η Φόρεστ καταφέρει να μιμηθεί τη Βίλα, θα μπορούσε να βρεθεί στην ελίτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στα επόμενα 3 χρόνια, κάτι που δεν φαίνεται ανέφικτο».

To άρθρο «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να οδηγήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Champions League» γράφει η Daily Mail δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 14:42:25

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button