Auto

Defender Eivissa, συλλεκτικό αλλά το παραγγέλνεις μόνο στην Ίμπιζα

Ίμπιζα, ατελείωτες παρτάρες, ξέφρενη ζωή, ανεμελιά και καλοπέραση. Αυτά ακριβώς πρεσβεύει και το νέο Land Rover Defender Eivissa Limited Edition, αποτασσόμενο προς στιγμήν τον περιπετειώδη σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.

Μόνο έξι Defender Eivissa θα κατασκευαστούν και μάλιστα δεν μπορείς να τα παραγγείλεις στην τοπική αντιπροσωπεία. Όχι, πρέπει να βρεθείς στην εκδήλωση Destination Defender Ibiza, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει κι ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή. Περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες για τους λάτρεις της Land Rover, όπως διαδρομές εντός κι εκτός δρόμου σε τοπικά αξιοθέατα. Αλλά και πεζοπορίες, θαλάσσια οδήγηση, γιόγκα κι ευεξία, συνεδρίες στην πισίνα, πάρτι έναρξης και λήξης, καθώς και διάφορες γαστρονομικές εμπειρίες με τοπικά πιάτα.

Το μεσημέρι βολτάρες στα βουνά και σε απόκρημνες παραλίες, το βράδυ παρτάρες στο κοσμοπολίτικο νησί. Η Land Rover έχει το κατάλληλο όχημα για την περίσταση

Τα έξι Defender Eivissa Limited Edition εμπνέονται από το μεσογειακό νησί της Ίμπιζα στην Ισπανία. Το βρετανικό SUV προσφέρεται σε δύο διαμορφώσεις Sunrise και Noontide. Τρία Defender 110 Eivissa Sunrise και τρία Defender 90 Noontide. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Land Rover Defender OCTA, 635 ίπποι κι αγρίμι εκτός δρόμου

Αντιπροσωπεύουν τα χρώματα του νησιού σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Το Sunrise συνδυάζει μια κίτρινη απόχρωση με γυαλιστερές μαύρες πινελιές, παραπέμποντας στο «μαγικό χρυσό της ανατολής», ορατό πιο χαρούμενα μετά από μια έντονη νύχτα.

Defender Eivissa

Το alter-ego του, το Noontide, είναι βαμμένο σε γαλάζια απόχρωση με λευκές πινελιές. Αυτός ο συνδυασμός μοιάζει με το μπλε του ουρανού και της Μεσογείου, σε αντίθεση με τα λευκά σπίτια του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Land Rover (ξανά)λανσάρει το Defender V8 και ζητά τα μαλλιά της κεφαλής της

Eivissa είναι το καταλανικό όνομα για την πόλη της Ίμπιζα, ένα τουριστικό αξιοθέατο κοντά στην ανατολική ακτή της Ισπανίας. Το νησί, γνωστό για τη «ζωηρή νυχτερινή του ζωή και τη βαθιά του σύνδεση με τη φύση», φιλοξενεί επί του παρόντος την εκδήλωση Destination Defender Ibiza.

Defender Eivissa

Η Land Rover δεν ανέφερε κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Limited Edition εκτός από τη μοναδική βαφή και τα εμβλήματα Eivissa. Επίσης, δεν έχει γνωστοποιηθεί με τι κινητήρα και τι επίπεδο εξοπλισμού θα προσφέρεται το κάθε συλλεκτικό Defender. Αν κι είμαστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός τους θα είναι αρκετά γενναιόδωρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Lando Norris της F1 κερνάει πίτσα ψημένη στο Defender του

Τα έξι SUV δημιουργήθηκαν ως «ένας φόρος τιμής στην πλούσια Ιστορία και την πολιτιστική σημασία του νησιού». Ο αριθμός έξι σχετίζεται με την αρχαία Ιστορία της Ίμπιζα. Το αρχικό όνομα του νησιού ήταν «Iboshim», που δόθηκε από τους Φοίνικες για να τιμήσουν τον Bess — θεότητα που σχετίζεται με την προστασία, τη γονιμότητα και την οικιακή ευημερία. Κι επίσης συνδέεται με τον αριθμό έξι.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 14:08:28

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button