Πολιτική

Γεροβασίλη: «Δεν θα είμαι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε επίσημα η Όλγα Γεροβασίλη το πρωί της Δευτέρας (23/9).

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε επίσης πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κύριο Κασσελάκη» και πως ο κόσμος του κόμματος «έδειξε μεγάλη ανοχή» μαζί του.

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό. Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ένας», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου σημείωσε: «Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα».

Η ίδια δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το τι θα πράξει στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί στην προεδρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας πως «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά».

Η βουλευτής Άρτας σημείωσε, ακόμη, ότι δεν έχει σκεφτεί ακόμη αν θα ανακοινώσει ποιον θα υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι δεν έπαψε ποτέ να μιλά με τον Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε ότι θα τον ήθελε επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης, στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τη Νέα Αριστερά.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 08:59:27

Back to top button