Γυναίκα

Lily Collins: Αποκάλυψε ποιο ήταν το αγαπημένο της outfit από την 4η σεζόν του Emily in Paris

To δεύτερο μέρος της έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Netflix και διαδραματίζεται στη Ρώμη, μεταφέροντας τη σειρά σε ένα άλλο ευρωπαϊκό σκηνικό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η πρωταγωνίστρια της σειράς Lily Collins αποκάλυψε ότι έχει ένα αγαπημένο outfit από τις μέρες της Emily στη Ρώμη και είπε ότι η ομάδα πίσω από το στυλ της άντλησε έμπνευση από τις κλασικές ταινίες της Audrey Hepburn.

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα outfit στα δύο τελευταία επεισόδια, το οποίο απαρτιζόταν από μια vintage φούστα Alaia και ένα λευκό πουκάμισο με φλατ παπούτσια και ένα μικρό φουλάρι», είπε η Collins. «Ένιωσα ότι ήταν κάτι διαφορετικό για την Emily, πιο ιταλικό και πιο πρακτικό μιας και περιλάμβανε φλατ παπούτσια είπε η ίδια, αναφέροντας ότι ορισμένες από τις σκηνές ήταν ένας φόρος τιμής στην ταινία Roman Holiday της Hepburn.

Το πρώτο μέρος της σεζόν είχε επίσης σημαντικές στιγμές μόδας και μία από αυτές ήταν χωρίς αμφιβολία το ασπρόμαυρο ριγέ cat suit-φόρεμα που φοράει η Emily σε μια βραδινή εκδήλωση Αποδεικνύεται ότι οι ενδυματολόγοι της σειράς εμπνεύστηκαν από το περίφημο Black and White Ball του Τρούμαν Καπότε από το 1966, σε συνδυασμό με το στυλ της Audrey Hepburn στο My Fair Lady.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 08:30:16

Back to top button