Αθλητικά

Ατρόμητος-Λαμία 4-2 (Δεύτερο ημίχρονο) – .

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στο Περιστέρι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό χάρη σε υπέροχη ενέργεια και ένα επίσης ωραίο τελείωμα του Καρλίτος, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ του, καθώς αγωνιζόταν στη Λαμία την περσινή σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 4οο λεπτό με κεφαλιά του Ραντόνια, ωστόσο η ομάδα του Γκαρσία πήρε εκ νέου το προβάδισμα (2-1) στο 50′ με τέρμα του Μπακού, μετά από ασίστ του Ουάρντα.

Στο 71′ ο Φαν Φερτ με διαγώνιο σουτ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ ο Αθανασίου έξι λεπτά αργότερα πρόσθεσε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ, μετά από νέα ασίστ του Ουάρντα.

Στο 89ο λεπτό ο Ενρίκες έκανε την κεφαλιά και ο Χουτεσιώτης φάνηκε να μπλοκάρει, ωστόσο έχασε τον έλεγχο της και πέρασε τη γραμμή.

Ατρόμητος-Λαμία 4-2

Γκολ: 5′ Καρλίτος (Ατρόμητος) 40′ Ραντόνια (Λαμία), 50′ Μπακού (Ατρόμητος), 71′ Φαν Φερτ (Aτρόμητος), 77′ Αθανασίου (Ατρόμητος), 89′ αυτ. Χουτεσιώτης (Λαμία)

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ 

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΝΙΑ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΝ ΦΕΡΤ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Κίτρινες: Ρινγκ (Λαμία), Τσακμάκης (Ατρόμητος)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 68′ Μπακού (Ατρόμητος)

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (80′ Έντερ), Τσιγγάρας (80′ Τσακμάκης), Ουεντραογκό, Μπακού (80′ Βρακάς), Ουάρντα, Γιουμπιτάνα, Καρλίτος (39′ λ.τ. Φαν Φερτ)

Λαμία: Κόστιτς, Ραντόνια, Αντράντε, Σάντμπεργκ (46 ‘Μπίκοφ), Κορνέζος (73΄Σιμόνι), Γιαννούτσος, Ρινγκ, Νούνιες, Μέκιτς (57′ Γκουίντο), Φουρτάδο (79′ Σαραμαντάς), Βλαχομήτρος (57’ Ενρίκεζ)

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης, Βοηθοί: Ψύλλος, Μπαουξμπάουμ. Τέταρτος: Τσιάρας VAR: Τσακαλίφης, Κολλιάκος.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 22:28:32

Back to top button