Αθλητικά

Athens Kallithea – AEK 0-0 LIVE: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από την Athens Kallithea για την 5η αγωνιστική της Super League και θα ψάξει τη νίκη που θα την επαναφέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά τη χθεσινή (21/0/24) νίκη του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ χρειάζεται δική της νίκη για να τον “πιάσει” ξανά στην κορυφή της Super League, αλλά έχει απέναντί της, μία από τις εκπλήξεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Athens Kallithea έχει τρεις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, πήρε όμως ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό και έχασε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε LIVE το Athens Kallithea – ΑΕΚ από το site σήμερα.gr

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής/Super League ήταν στις 18 Μαρτίου 2006, όταν η ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 στο γήπεδο της Καλλιθέας. Οι Ίβιτς, Αλεξόπουλος, Έμερσον και Καπετάνος είχαν σημειώσει τα γκολ για τους Κιτρινόμαυρους, ενώ για την Athens Kallithea είχε σκοράρει ο Τσίγκας.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές με γηπεδούχο την Athens Kallithea και η ΑΕΚ μετρά ισάριθμες νίκες. Στα μεταξύ τους παιχνίδια πάντα σκοράρουν και οι δύο, με τους γηπεδούχους να έχουν από ένα γκολ σε κάθε αναμέτρηση. Υπάρχουν δύο νίκες της ΑΕΚ με 3-1, μια με 4-1 και μια με 2-1.

Συνολικά στην Α’ Εθνική/Super League έχουν βρεθεί οκτώ φορές και στις δύο έδρες, με την Athens Kallithea να έχει πάρει ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) την σεζόν 2003-04 και την ΑΕΚ να έχει επικρατήσει στα άλλα επτά παιχνίδια τους.

Όλες οι μέχρι τώρα αναμετρήσεις που έχουν γίνει με γηπεδούχο την Athens Kallithea ήταν για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν για το πρώτο μισό.

Ο Βασίλης Τσιάρτας με τρία γκολ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει τα περισσότερες γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Athens Kallithea, ενώ δύο έχει ο Ίλια Ίβιτς.

ATHENS KALLITHEA – AEK

4 ΑΓΩΝΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ATHENS KALLITHEA

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 4-12

To άρθρο Athens Kallithea – AEK 0-0 LIVE: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 20:45:45

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button