Γυναίκα

Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media, μου δημιούργησαν ένα είδος θλίψης»

«Θεωρώ ότι είναι παράλογο γιατί υπάρχει μία επίπλαστη τελειότητα, θετικότητα κι όλα είναι πανέμορφα», είπε η Κόρα Καρβούνη.

Για τον λόγο που αποφάσισε να κλείσει τα social media της και τα αρνητικά συναισθήματα που της δημιουργούσαν, μίλησε σήμερα το πρωί (22.09.2024) στους Weekenders η γνωστή ηθοποιός Κόρα Καρβούνη.

«Θεωρώ παράλογα τα social media. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενημερώνω τους πάντες που είμαι και τι κάνω. Θεωρώ ότι είναι παράλογο γιατί υπάρχει μία επίπλαστη τελειότητα, θετικότητα κι όλα είναι πανέμορφα.

Εμένα αυτό μου δημιουργούσε ένας είδος θλίψης και νομίζω ότι κι ο κόσμος αποπροσανατολίζεται γιατί σου λέει ότι αν όλοι περνούν τόσο καλά, εγώ γιατί δεν περνώ και γιατί η δική μου ζωή δεν είναι τόσο λαμπερή κι επιτυχημένη; Αυτό έχει οδηγήσει σε ψυχικές ασθένειες, κατάθλιψη, πολύ μεγάλος θυμός που εγείρεται», είπε η ηθοποιός.

«Νομίζω ότι εγώ είμαι λίγο πιο παλιάς κοπής άνθρωπος. Μπορεί να γεννήθηκα το 1980, αλλά δεν είμαι boomer. Δεν μου ταιριάζει εμένα. Βλέπω άλλους ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο στα social media και πραγματικά τους ζηλεύω. Εγώ δεν έχω», είπε η Κόρα Καρβούνη.

To άρθρο Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media, μου δημιούργησαν ένα είδος θλίψης» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 20:25:00

Back to top button