Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός LIVE για την 5η αγωνιστική της Super League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Μετά τη γκέλα επί της Athens Kallithea, ο Παναθηναϊκός έμεινε “όρθιος” στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και πλέον έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με νίκη επί του Πανσερραϊκού. Η ομάδα των Σερρών είναι τελευταία στη βαθμολογία της Super League, με μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός από το site σήμερα.gr

Η προαναγγελία της Super League

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις την περσινή περίοδο χωρίς να δεχθεί γκολ. Για τον Α’ Γύρο πήρε τη νίκη με 5-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου και με 3-0 στις Σέρρες για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Στις περσινές αναμετρήσεις σκόραραν επτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Σπόραρ να σημειώνει δύο γκολ και ένα από αυτά να έρχεται με αυτογκόλ του Δεληγιαννίδη.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 25 φορές με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει επικρατήσει στα 22 από αυτά. Ο Πανσερραϊκός έχει πάρει δύο νίκες με 1-0, ενώ υπάρχει και μια ισοπαλία 1-1 μεταξύ τους.

Η ευρύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού είναι το 7-0 της σεζόν 1968-69, το οποίο ήρθε μια σεζόν μετά την παρθενική νίκη της ομάδας των Σερρών σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Πράσινους, το 1967-68, όπου επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Καλαπόδα.

Ο Παναθηναϊκός μετρά δέκα διαφορετικά σκορ νίκης με τον Πανσερραϊκό και πιο συχνή εμφάνιση έχουν το 3-1, το 2-0 και το 4-0 που έχουν εμφανιστεί από τέσσερις φορές.

Η προηγούμενη φορά που είχαν συναντηθεί στο ΟΑΚΑ ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2010, με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει με τους  Μπουμσόνγκ και Σισέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

25 ΑΓΩΝΕΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 73-12

To άρθρο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός LIVE για την 5η αγωνιστική της Super League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 17:45:59

Back to top button