Αθλητικά

Λίνα Σουλούκου: Επίσημη η παραίτησή της από την Ρόμα

Παραιτήθηκε από τη Ρόμα η Ελληνίδα διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας και την έλευσή σε αυτόν του Ιβάν Γιούριτς.

Η Λίνα Σουλούκου δέχθηκε πυρά για την απόλυση του Ντανιέλε ντε Ρόσι και μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», για περισσότερες από 48 ώρες τελούσε υπό αστυνομική προστασία.

Μόλις την Παρασκευή η κλιμάκωση απειλών, ύβρεων και προσβολών έφτασε στο αποκορύφωμά της με το πανό που αναρτήθηκε μπροστά από τις πύλες του προπονητικού κέντρου της Ρόμα: «Είσαι το κακό της Ρώμης».

Η κατάσταση ήταμ τόσο τεταμένη που η επιτροπή Δημόσιας Τάξης της ανέθεσε υπηρεσία προστασίας για την ίδια και τα παιδιά της 3 και 8 ετών.

Η επιλογή της προκάλεσε την έκπληξη των ιδιοκτητών της Ρόμα, της οικογένειας Φρίντρικ, που εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία την ευχαριστούσαν για την προσφορά της.

Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε τα καλύτερα για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη και επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 14:28:48

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button