Οικονομία

Ταξί: Πως θα εφαρμοστούν οι πληρωμές με POS – Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για το αυτοκόλλητο

Στην εφαρμογή του νόμου σχετικά με το ενημερωτικό αυτοκόλλητο που καλούνται να κολλήσουν οι επαγγελματίες ταξί στο πίσω δεξί παράθυρο του οχήματος, που θα ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να πληρώσουν μέσω POS, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΟΙΚ, Όμηρος Τσάπαλος, σε εκπομπή του ΕΡΤNews.

Ο κ. Τσάπαλος επισήμανε ότι «Βρέξει χιονίσει ο νόμος θα εφαρμοστεί» και τόνισε ότι «αυτοί που αρνήθηκαν να παραλάβουν την σήμανση (σ.σ. για τις πληρωμές με POS) ήταν οι εκπρόσωποι των ταξί. Αν ρωτήσουμε 10 οδηγούς ταξί έξω οι 9 θα πουν ότι ναι, φέρτε το να το κολλήσω.»

Επίσης συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή όμως εμείς οφείλαμε να πάμε θεσμικά και ο θεσμικός τρόπος είναι να απευθυνθούμε στο επίσημο όργανο που εκπροσωπούμε. Το αυτοκόλλητο έχει μέγεθος αντίστοιχο με αυτοκόλλητα σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως είναι Στοκχόλμη, όπως είναι η Βαρκελώνη, όπως είναι η Μαδρίτη, όπως είναι η Βουδαπέστη.

Δεν πήγαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά ουσιαστικά να υιοθετήσουμε παρόμοιες πρακτικές. Γι αυτό σας είπα θα επιμείνουμε».

To άρθρο Ταξί: Πως θα εφαρμοστούν οι πληρωμές με POS – Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για το αυτοκόλλητο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 12:53:40

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button