Αθλητικά

Η Γαλατάσαραϊ πίκαρε τον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας τον «The crying one»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο, καθώς η Γαλατάσαραϊ θέλησε να πικάρει τον Πορτογάλο αποκαλώντας τον «The crying one» μετά την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την 6η αγωνιστική στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «βαπτίστηκε» με νέο παρατσούκλι, ωστόσο αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτικό. Και αυτό γιατί ο επίσημος λογαριασμός της Γαλατάσαραϊ στο twitter, αποκάλεσε τον 61χρονο «The crying one» λίγο μετά την επιβλητική της νίκη με σκορ 3-1 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Η Γαλατά ανέβασε μια φωτογραφία, παρουσιάζοντας τον Μουρίνιο ως εξώφυλλο βιβλίου, σε μια κίνηση με αρκετή δόση χιούμορ, που σίγουρα δεν θα αρέσει σε κανένα οπαδό της μισητής αντιπάλου της. «Μπορείτε να το αγοράσετε στα βιβλιοπωλεία σας» αναφέρει μάλιστα η θριαμβεύτρια του ντέρμπι, η οποία μετά τη νίκη της, αύξησε τη διαφορά της από τη Φενέρ στους 5 πόντους, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γαλατάσαραϊ θα είναι η προσεχές αντίπαλος του ΠΑΟΚ (Πέμπτη 25/09/24) στην 1η αγωνιστική για το League Phase του Europa League, με τους Τούρκους να βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα. 

To άρθρο Η Γαλατάσαραϊ πίκαρε τον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας τον «The crying one» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 10:42:43

Back to top button