Αθλητικά

Athens Kallithea – ΑΕΚ: Ψάχνει το τρίποντο για να μείνει στην 1η θέση της Super League η Ένωση

Η Athens Kallithea υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00 Cosmote Sport 1, LIVE από το site σήμερα.gr) στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Super League, με την Ένωση να θέλει τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη της απέναντι στον Βόλο βρίσκεται στον αστερισμό του Αντονί Μαρσιάλ, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του, να έχουν μπροστά τους ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Athens Kallithea, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος.

Η ΑΕΚ θέλει το τρίποντο για να ανέβει στην 1η θέση της βαθμολογίας και να πιάσει τον ΠΑΟΚ στους 13 πόντους, μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, καθώς από το αποψινό παιχνίδι θα απουσιάζουν οι Λίβάι Γκαρσία, Λάζαρος Ρότα, Μοόυζες Οντουμπάτζο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Έρικ Λαμέλα. Κάτι που σημαίνει πως στο δεξί άκρο της άμυνας για την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Πινέδα.

Ο αγώνας που θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (εκεί δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της η Athens Kallithea) παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για την Ένωση, καθώς οι νεοφώτιστοι μπορεί να μην έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο αποτελούν μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει βάλει δύσκολα σε Ολυμπιακό (έχασε 2-1 στο Καραϊσκάκης) και Παναθηναϊκό (2-2).

Διαιτητής: Τζήλος (Πετρόπουλος, Πατράς, 4ος Βεργέτης, VAR: Σιδηρόπουλος, Οικονόμου)

To άρθρο Athens Kallithea – ΑΕΚ: Ψάχνει το τρίποντο για να μείνει στην 1η θέση της Super League η Ένωση δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 09:59:59

Back to top button