Showbiz

Η επική αντίδραση του FY όταν έμαθε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει… |


Με αφορμή την εμφάνισή του στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, ο FY έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μίλησε τόσο για τις προετοιμασίες του γάμου του όσο και για τον ερχομό του παιδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα.

Ο γνωστός τράπερ ανέφερε αρχικά πως “Έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες του γάμου μου. Εγώ και η Αλεξία γνωρίζουμε πότε θα παντρευτούμε. Το να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια δεν είναι εκτός πλάνων. Γενικά με την Αλεξία, όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν υπάρχει κάποια διαφορά τώρα που παντρευόμαστε”.

Όσον αφορά το talent show που θα γινόταν για να βγει ένα νέο ταλέντο στην τραπ μουσική της χώρας μας, ο FY δήλωσε πως “Εγώ αναμένω να με ειδοποιήσουν. Βεβαίως και θα έκανα ντουέτο με τον Snik”.

Επιπλέον, σε ερώτηση για τον ερχομό του παιδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο τραγουδιστής ξαφνιάστηκε και είπε: “Να ευχηθώ για το παιδί του; Να του ζήσει! Δεν είχα ιδέα. Κωνσταντίνε να σου ζήσει, δεν ξέρω αν είναι αγόρι ή κορίτσι, αλλά να είναι γερό και τυχερό. Να πάρει όλα τα καλά και από τους δύο γονείς. Δεν είχα ιδέα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 10:43:18

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button