Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός live για την 5η αγωνιστική στη Super League

Δυνατή «μάχη» έχει ο Ολυμπιακός στην έδρα του Άρη για τη Super League, λίγες ημέρες πριν την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Europa League.

«Μονομαχία» στη Θεσσαλονίκη». Άρης και Ολυμπιακός κοντράρονται στο «Κλ. Βικελίδης», σε ματς για την 5η αγωνιστική της Super League.

«Μονόδρομος» η επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό (10 βαθμοί), μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό, τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Βόλου, αλλά και ενόψει ευρωπαϊκής του πρεμιέρας.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ φιλοξενείται την Πέμπτη (26/09, 22:00, site σήμερα.gr) από τη Λιόν στη Γαλλία για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Ο Άρης (5 βαθμοί) θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αποτέλεσμα που τον άφησε εκτός πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα, μιας και οι Κρητικοί τον προσπέρασαν.

Μασούρας και Ρέτσος κρίθηκαν ανέτοιμοι στον Ολυμπιακό και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Φαμπιάνο, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, όσο και τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος. Από την άλλη, ο Χουάνκαρ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας

Διαιτητής: Παϊρέτο (Ιταλία)

Βοηθοί: Τσέκομ, Ρόσι

Τέταρτος: Κατοίκος

VAR: Αουρελιάνο

AVAR: Ζαμπαλάς

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός live για την 5η αγωνιστική στη Super League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 19:51:40

Back to top button