Πολιτική

Σε εξέλιξη η ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Προσπάθεια για ενιαία πρόταση Κασσελίστας – πολακικών για τις εκλογές

Προσπάθεια για ενιαία πρόταση βουλευτών που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη και στον Παύλο Πολάκη ως προς τους χρόνους διεξαγωγής του συνεδρίου και των εκλογών, γίνεται στην συνεδίαση της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Προς το παρόν διατυπώνεται διαφωνία ως προς το χρόνο εκλογής της Κεντρικής Επιτροπής.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Μπουλεκος από την ομάδα των «100» τόνισε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχουν ούτε Κουκουλοφόροι ούτε Πραξικοπηματίες» και ότι «Αριστερά και Αδιαφάνεια δεν μπορούν να συνοδευτούν άρα οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος χωρίς να έχει καταθέσει δημόσια το πόθεν έσχες του»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ τον τελευταίο ένα χρόνο έχει απομακρυνθεί από τις πολιτικές κοινωνικές και τάξεις που θέλει να εκπροσωπήσει με ευθύνη του απερχόμενου προέδρου Πρέπει την επόμενη μέρα να βρει τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά στο ξέφωτο της πολιτικής. Πρέπει μέσα απο τις συλλογικές διαδικασιες ο ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει ένα εναλλακτικό οραματικό σχέδιο το οποίο θα απαντά στα προβλήματα της Ελληνικής Κοινωνίας», είπε και συνέχισε:

«Στα Συλλογικά Όργανα του κόμματος μας δεν υπάρχουν ούτε Κουκουλοφόροι ούτε Πραξικοπηματίες αυτοί ανήκουν στην παράταξη που ανήκουν οι συνεργάτες του απερχόμενου προέδρου όπως ο κ. Αντωναρος ο Σπηλιωτόπουλος και ο Κύρτσος. Κουκουλοφόροι ήταν αυτοί που διαχρονικά πρόδωσαν του εκτελεσθέντες της Κοκκινιάς και της Καισαριανης και αυτοί δεν ήταν Αριστεροί.

Άρα οποίος εκφράζετε έτσι για μέλη του κόμματος της Αριστεράς δεν σέβεται ούτε την ιστορία ούτε τις παραδόσεις ούτε το αξιακό πλαίσιο της Αριστεράς και της Δημοκρατικής Παράταξης και πρέπει να ανακληθούν δημόσια από τον απερχόμενο πρόεδρο.

Επίσης Αριστερά και Αδιαφάνεια δεν μπορούν να συνοδευτούν άρα οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος χωρίς να έχει καταθέσει δημόσια το πόθεν έσχες του. Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα πρέπει να τον βρει ξανά στους Αγώνες για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία εκφράζοντας τους ανθρώπους της εργασίας και του μόχθου Για να παλέψουνε ξανά για την κοινωνία των ονείρων μας».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 18:30:15

Back to top button