Αθλητικά

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Το εντυπωσιακό βίντεο με τον έναστρο ουρανό της Αθήνας και τις εμβληματικές μορφές του Παναθηναϊκού

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος στο Καλλιμάρμαρο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο στα social media με τον έναστρο ουρανό της Αθήνας και τα επτά ευρωπαϊκά αστέρα του τριφυλλιού.

Το βράδυ του Σαββάτου (21/9) ο Παναθηναϊκός διοργανώνει μία ιστορική γιορτή στο Καλλιμάρμαρο. Το έκτο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” θα διεξαχθεί σε ανοιχτό γήπεδο, με 35.000 φίλους της ομάδας να έχουν μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις 22:00.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λίγες ώρες πριν το μεγάλο τουρνουά, ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Οι πράσινοι εμπνεύστηκαν από τον έναστρο ουρανό της πρωτεύουσας και απεικόνισαν εκεί τις εμβληματικές μορφές του συλλόγου, μαζί με τα επτά ευρωπαϊκά τρόπαια.

“Απόψε θα ξεδιπλωθεί η ιστορία μας στον έναστρο ουρανό της Αθήνας”, έγραψε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

To άρθρο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Το εντυπωσιακό βίντεο με τον έναστρο ουρανό της Αθήνας και τις εμβληματικές μορφές του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 17:00:54

Back to top button