Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν προστάτευσα τα παιδιά μου όσο θα ήθελα – Ακούστηκαν… |


Στο περιοδικό “OK!” και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Σίσσυ Χρηστίδου, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, και αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και την υπερέκθεση που πήρε ανά διαστήματα.

Η παρουσιάστρια του Mega, ερωτώμενη για το αν έχει συνηθίσει η προσωπική της ζωή να γίνεται τηλεοπτικό θέμα συζήτησης, δήλωσε: “Ναι. Κι όμως συνηθίζεται! (Γελάει.) Ούτε εγώ θα το πίστευα, αν µου το έλεγες στο παρελθόν, γιατί υπήρχαν χρονιές που µε επηρέαζε πάρα πολύ. Πλέον όµως καθόλου. Δεν µε επηρεάζει. Δεν µαθαίνω, δεν ξέρω, δεν διαβάζω τι γράφεται για µένα. Το αποφεύγω πάρα πολύ. Αν δω κάτι, θα είναι µόνο σε εκποµπές, γιατί λόγω της δουλειάς παρακολουθώ τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι “Με νοιάζει µόνο να έχω εξηγήσει στα παιδιά µου αυτό το παιχνίδι και να το αντιληφθούν όσο µπορούν στην ηλικία τους. Το τι λέγεται με αφορά μόνο στο επίπεδο του τι θα φτάσει στα αυτιά τους. Απλά η κόκκινη γραμμή μου είναι όταν αφορά τα ίδια τα παιδιά και τα δικά τους προσωπικά δεδομένα”.

Μιλώντας για τα παιδιά της, ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Σίσσυ Χρηστίδου αν θεωρεί ότι προστάτευσε τους γιους της από την υπερέκθεση που πήρε το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, λέγοντας πως “Όχι όσο θα ήθελα γιατί δεν ήταν στο χέρι µου. Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που αφορούν εκείνα. Αλλά ποτέ δεν θα απαντούσα σε αυτό με μια συνέντευξη, ούτε θα έπραττα κάτι δημόσια. Έχω απευθυνθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά την προστασία τους όποτε χρειάστηκε και θα το ξανακάνω όσες φορές και αν χρειαστεί”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 16:30:00

Back to top button