Ελλάδα

Σαντορίνη: Άφησε λιπόθυμη την σύντροφό του μετά από ξυλοδαρμό

Κακοποιητής κατ’ εξακολούθηση φαίνεται ότι είναι ένας 42χρονος άντρας ο οποίος μετά τη μητέρα και την αδερφή ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας και την σύντροφό του στο σπίτι που διέμεναν στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Zούγκλας», οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν το πρωί της 16ης Σεπτεμβρίου για επεισόδιο μεταξύ συντρόφων. Όταν έφθασαν στο σημείο βρήκαν με τη βοήθεια ενός γείτονα, την 49χρονη γυναίκα λιπόθυμη. Ο  συγκεκριμένος άντρας αποκάλυψε στις αρχές ότι είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο με τον σύντροφό της, ο οποίος και είχε εξαφανιστεί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού ενώ αποφασίστηκε στη συνέχεια να γίνει αεροδιακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς η κατάστασή της ήταν σοβαρή.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στις αρχές λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Νάξου με την κατηγορία της Ενδοιοικογενειακής Επικίνδυνης Σωματικής Βλάβης.

Οι αρχές επιπλέον ανακάλυψαν ότι έχει παρελθόν στη βία.

Συγκεκριμένα είχε κατηγορηθεί για Απλή Σωματική Βλάβη σε βάρος της αδερφής του στις 23 Ιουνίου 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγους μήνες πριν – στις 10 Ιανουαρίου 2022 – είχε επιτεθεί και στη μητέρα του.

Για την κακοποίηση της συντρόφου του, κατέθεσαν μάρτυρες που γνώριζαν στοιχεία για την υπόθεση και την κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 13:35:54

Back to top button