Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League (21/09, 20:00, LIVE από το site σήμερα.gr), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών την προηγούμενη αγωνιστική της Super League, με την ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο Άρης ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα του ΟΦΗ.

Οι “κίτρινοι” έχουν μόνο μία νίκη στα τέσσερα πρώτα ματς τους στη σεζόν και έχουν ήδη λίγα περιθώρια, αν θέλουν να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ, την ώρα που οι Πειραιώτες προσπαθούν να μείνουν από την αρχή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έχει αρχίσει να ενσωματώνει και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί οι Κάρμο και Ολιβέιρα, την ώρα που εκτός βρίσκονται οι Μασούρας και Ρέτσος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στον Άρη, ο Φαμπιάνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δικό του τραυματισμό και δεν είναι διαθέσιμος στον Άκη Μάντζιο, όπως και ο Σουλεϊμάνοφ, με τον Έλληνα τεχνικό να ετοιμάζει τον Βέλεθ για παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Στάμενιτς, Ζέλσον, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο, Νταρίντα, Ντιαντί, Μορόν

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 12:53:07

Back to top button