Showbiz

Ελένη Χατζίδου: “Είναι κάτι που έχουμε επιλέξει να μην το συζητήσουμε… |


Δηλώσεις στην κάμερα των “Weekenders” έκανε η Ελένη Χατζίδου, μιλώντας σχετικά με την εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τις αλλαγές στο Breakfast@Star αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή και τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η παράστασή του.

Η Ελένη Χαζτίδου ανέφερε αρχικά πως “Έχουμε μια νέα προσθήκη στο Breakfast@Star, πολύ αγαπημένος και αγαπητός παίκτης ο Χρήστος Μοίρας από το τελευταίο MasterChef. Γενικά νομίζω πως, από όταν ακούστηκε ότι θα είναι φέτος μαζί μας, πήραμε πολύ καλό feedback και τον αγαπάει πολύ ο κόσμος. Το καταλαβαίνω εγώ φυσικά, που τον ξέρω καλύτερα, είναι πολύ καλό παιδί”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι”Μπήκε και η Φαίη Σκορδά πάλι στο πρωινό, κάτι που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Βλέπω όμως όλους τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης το ίδιο. Είναι πολύ αρχή ακόμα, δεν δείχνει τίποτα η πρώτη εβδομάδα και οι πρώτοι μήνες”.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε ότι “Το θέμα του Μάρκου Σεφερλή είναι κάτι που έχουμε επιλέξει να μην το συζητήσουμε καθόλου στην εκπομπή, δεν το έχουμε ανοίξει καθόλου το θέμα. Είναι κάτι που με στενοχωρεί και είναι κάτι που θέλει χρόνο για να απαντήσω, να τα βάλω κάτω και να πω τι νιώθω, τι πιστεύω και πως το αντιλαμβάνομαι”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 12:45:00

Back to top button