Ελλάδα

Γιώργος Τσιούλος: Νιώθεις τρομερός δέος ως εύζωνας – Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου

Τα δάκρυά του συγκλόνισαν. Η εικόνα του έκανε τον γύρο του διαδικτύου, καθώς το βίντεό του στο TikTok έγινε viral. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον συνάντησε και τόνισε πως «αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε». Ο Γιώργος Τσιούλος, μετά από 11 μήνες ως εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά, δάκρυσε στην τελευταία του σκοπιά και μίλησε για τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν.

Τη συγκινητική στιγμή ανέβασε η αδερφή του στο TikTok, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τις ευχαριστίες της, σημειώνοντας πως ο Γιώργος, ο εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά, τους έκανε υπερήφανους. 

«Δάκρυσα γιατί είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα. Ήμουν φανερά συγκινημένος γιατί εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν όλα όσα βίωσα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, τις επιτυχίες μου και την υποστήριξη που έλαβα από τους δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τσιούλος.

«Νιώθεις τρομερό δέος ως εύζωνας και γνωρίζοντας ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», υπογράμμισε ο πτυχιούχος μαθηματικός από το Ναύπλιο.

Μιλώντας για τη θητεία του ως εύζωνας, εξήγησε τη διαδικασία επιλογής αναφέροντας ότι οι υποψήφιοι δηλώνουν ενδιαφέρον και στη συνέχεια αξιολογούνται από ειδική ομάδα.

Σημαντικό κριτήριο, όπως είπε, «είναι το ύψος καθώς οι εύζωνες πρέπει να είναι πάνω από 1,87, αλλά παίζει ρόλο και η σειρά».

Ανέφερε επίσης ότι οι εύζωνες κάνουν δύο φορές την εβδομάδα τρέξιμο και γυμναστική ενώ τρεις φορές την εβδομάδα έχουν πρόβες παρελάσεως.

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ff

To άρθρο Γιώργος Τσιούλος: Νιώθεις τρομερός δέος ως εύζωνας – Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 09:09:17

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button