Showbiz

Νίνο: “Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να… |



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού παραχώρησε ο Νίνο, μιλώντας στη διαδικτυακή της εκπομπή, “Μαρία τη Νύχτα”, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες περιόδους της ζωής του.

Η γνωστή ηθοποιός ζήτησε από τον Νίνο να της κάνει μια εξομολόγηση σχετικά με κάτι δύσκολο που έχει περάσει, με τον τραγουδιστή να υπογραμμίζει ότι “Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να καταφέρω να σηκωθώ”

Επιπλέον, ο Νίνο αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κάνει ψυχανάλυση, λέγοντας στην Μαρία Σολωμού ότι “Έχω κάνει συζητήσεις δυο φορές. Όλα αυτά τα ξεπέρασα διαβάζοντας, γράφοντας. Με βοήθησαν και οι άνθρωποι γύρω μου. Διάβασα 3-4 φορές την Καινή Διαθήκη. Η πίστη μου στον Θεό αναβόσβηνε κατά καιρούς αλλά έκλεισε αυτό το θέμα. Καταλήγω ότι δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον Θεό”

Στην πορεία της συζήτησης, ο ερμηνευτής εξήγησε το λόγο που δεν κάνει ψυχοθεραπεία, ενώ έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στη ζωή του, αναφέροντας πως “Πήγα σε δύο διαφορετικούς ψυχοθεραπευτές. Είχαν τον ίδιο κοινό παρονομαστή. Έπιασα τον εαυτό μου να λέω μέσα μου “Από πού να ξεκινήσω τώρα; Και πόσο καιρό θα μας πάρει;”. Δεν μπορεί να γίνει γρήγορα; Να βάλουμε ένα χρόνο, για παράδειγμα πέντε χρόνια.

Πριν ένιωθα ένα πνίξιμο, ότι πρέπει να τα πω. Αφού μου το λένε και όλοι, πρέπει να τα πω. “Από πού είσαι;” μου λέει και του λέω “από τόσο μηδέν ξεκινάμε;”. Καλό είναι όταν έχεις ανάγκη να πηγαίνεις σε έναν γιατρό… Με τους φίλους μου μιλάω, αναλύουμε κυρίως τα καλά. Έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και υπήρξε ένας άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή. Με την κουβέντα και πρακτικά… Είναι πολύ περισσότερα τα καλά”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button