Showbiz

Ο Βασίλης Ζούλιας αποκαλύπτει για την Μελίνα Μερκούρη: “Όλοι οι σχεδιαστές… |



“Το στιλ δεν αγοράζεται όσα λεφτά και αν έχεις. Για αυτό βλέπεις κάποιες γυναίκες που φοράνε συνέχεια τα ίδια ή δεν παρατηρείς τα ρούχα” είπε ο Βασίλης Ζούλιας μιλώντας στο YouTube κανάλι της Ραμόνας Βλαντή.

Ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε στη Ραμόνα Βλαντή ποικίλα ρούχα που μπορούν να φορεθούν σε επίσημες περιστάσεις, με τον ίδιο να προχωρά τόσο σε στιλιστικές συμβουλές όσο και σε αποκαλύψεις. Μιλώντας για την Μελίνα Μερκούρη, ο Βασίλης Ζούλιας σημείωσε πως “Μια γυναίκα με στιλ ήταν η Μελίνα Μερκούρη, άσχετα αν είχε πολλά ρούχα από όλο τον κόσμο, γιατί όλοι οι σχεδιαστές την λάτρευαν. Ήταν και αυτή ένας άνθρωπος που του άρεσε να έχει ρούχα αλλά ποτέ δεν πρόσεχες αυτό που φορούσε, πρόσεχες την Μελίνα. Στην Κάλλας πρόσεχες την Κάλλας, όχι τα ρούχα. Έτυχε να είναι και κομψές”.

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι “Η κομψότητα και το στιλ δεν αγοράζονται, γιατί βλέπεις γυναίκες που έχουν πολλά χρήματα και λες ‘Θεέ μου γιατί το έχουν βάλει αυτο;’ Δε βοηθάει ούτε ο στιλίστας, κάπως λίγο μπορεί να καλυτερέψει τα πράγματα… Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Γεννιέσαι με το στιλ” κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 07:00:00

Back to top button