Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα… |


Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” της Παρασκευής με αφορμή το φεστιβάλ για το ευ ζην που διοργανώνει μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η social media star μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή της μεγαλώνοντας τις δίδυμες κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη, την Αριάνα και τη Φλίππα Τανιμανίδη.

Μετά τα παιδιά είμαι μία άλλη. Είναι όλα προς θετική διάθεση, εκτιμάς αλλιώς τη ζωή, εκτιμάς αλλιώς τον εαυτό σου, το σώμα σου. Πάρα πολύ χαλάρωσα μετά τα παιδιά, τους πρώτους μήνες χαλάρωσα και μετά χαλάρωσα. Χαλάρωσα σαν γυναίκα, πάρα πολύ. Χαλάρωσα με την έννοια ότι οι προτεραιότητές μου άλλαξαν απευθείας, με την πρώτη να απέχει μεγάλη απόσταση από τη δεύτερη. Μπήκαν πράγματα ασήμαντα σε θέσεις που πραγματικά έπρεπε να είναι, όπως το άγχος. Το άγχος για τις δουλειές, το άγχος για πράγματα που μπορείς να τα κάνεις και την επόμενη μέρα. Μετά τα παιδιά βελτιώθηκε η σχέση μου με τον εαυτό μου” είπε αρχικά.

Όπως μοιράστηκε στη συνέχεια, ο ερχομός των παιδιών της την έκανε να επανεξετάσει τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα.

Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media. Επαναπροσδιόρισα αν με νοιάζει που κρίνομαι για τη σχέση μου με τα social media, κατέληξα στο ότι δεν με νοιάζει. Γενικά είχα μία άλλη σχέση με τα social media, η οποία με ευχαριστούσε, την αγαπούσα, ήμουν πολύ online. Αλλά, τότε με εξυπηρετούσε και μου άρεσε, ταξίδευα, έδειχνα πράγματα που μου αρέσουν” δήλωσε.

Η Χριστίνα Μπόμπα συνέχισε λέγοντας: “Όταν κάνεις παιδιά ζεις το τώρα. Δηλαδή, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά για να κάνεις stories. Οπότε τα social media για μένα μπήκαν σε άλλη θέση. Πάλι τα αγαπάω, αγαπάω την επικοινωνία με τον κόσμο. Αλλά είναι σε μία θέση που όταν είμαι με τα παιδιά μου, ζω τη στιγμή με τα παιδιά μου. Όταν είμαι με τον άνδρα μου, ζω τη στιγμή με τον άνδρα μου“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 17:29:00

Back to top button