Auto

Ολοκληρώθηκε το πανελλαδικό λανσάρισμα του Citroën C3 από τον Όμιλο Συγγελίδη

Παρόντες ήταν όλοι οι συντελεστές της γαλλικής φίρμας, μεταξύ αυτών, το προσωπικό από όλους τους επίσημους διανομείς και εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της μάρκας πανελλαδικά, το προσωπικό των κεντρικών γραφείων της Citroёn στην Αθήνα, καθώς και η διοίκηση του Ομίλου περιλαμβανομένων των κυρίων Πολυχρόνη, Γιάννη και Γιώργου Συγγελίδη. Με την αισιοδοξία για την πορεία της νέας γενιάς του Citroёn C3 να είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη.

Ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης συνεχάρη όλους τους ανθρώπους του δικτύου για τα εμπορικά αποτελέσματα της εταιρείας, ενώ παράλληλα,  μοιράστηκε το όραμα της μάρκας και του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια.

To Citroёn C3 αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην χώρα μας στα μέσα Οκτωβρίου σε ελκυστική τιμή

Ο γενικός διευθυντής της Citroёn, κ. Πέτρος Πιπερίδης, ξεκίνησε την ομιλία του καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια τόνισε ότι η πορεία της γαλλικής μάρκας στην ελληνική αγορά φέρει μια δυναμική που αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την έλευση του νέου επαναστατικού Citroёn C3, το οποίο είναι έτοιμο να ξεπεράσει τον προκάτοχο του και να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία του.

Citroёn Hellas
Ο γενικός διευθυντής της Citroёn, κύριος Πέτρος Πιπερίδης

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε η βράβευση των κυρίων Πολυχρόνη και Γιάννη Συγγελίδη από το επίσημο δίκτυο διανομέων της φίρμας, ως ένδειξη βαθύτατης εμπιστοσύνης και σεβασμού για όλα αυτά τα χρόνια της μεταξύ τους συνεργασίας.

Citroёn Hellas
Από αριστερά προς τα δεξιά, οι κύριοι Γιάννης Συγγελίδης, Γιάννης Παπανικολάου και Πολυχρόνης Συγγελίδης

Το νέο Citroёn C3 υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στην ελληνική αγορά, με χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό στην κατηγορία του, μένοντας πιστό στις αξίες της Citroёn για άνεση και τεχνολογία, προσιτή σε όλους. Το δημοφιλές μοντέλο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην χώρα μας στα μέσα Οκτωβρίου σε ελκυστική τιμή.

Η Citroёn Hellas, εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη ιδρύθηκε το 1970 και έκτοτε ακολούθησε και συνεχίζει μια δυναμική πορεία, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς της Citroёn σε όλη την Ευρώπη μετά την Γαλλία και διαθέτει περισσότερα από 50 σημεία πώλησης και παροχής υπηρεσιών μετά την πώληση σε όλη την Ελληνική επικράτεια.  

Citroёn Hellas




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 01:04:52

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button