Αθλητικά

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μας έχει δώσει πολλή αγάπη, και φροντίδα, είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης βρέθηκε στο gala του Παναθηναϊκού για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του «τριφυλλιού» να μιλά για την σχέση του με τον αείμνηστο διοικητικό ηγέτη του συλλόγου.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έδωσε το παρών στο gala του Παναθηναϊκού, ενόψει του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον εμβληματικό αρχηγό των «πράσινων» να αναφέρεται στην στοργική σχέση που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο European Ambassador των «πρασίνων» αναφέρθηκε επίσης για το φιλικό του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρτίζαν στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και το νέο πόστο του στην ομάδα.

Τα λόγια του Φραγκίσκου Αλβέρτη

«Δεν θα μπορούσα να λείψω από οτιδήποτε αφορά τον κύριο Παύλο, περάσαμε πάρα πολλά χρόνια μαζί, έχοντας μία σχέση στοργική και όχι μόνο σε μένα, απέναντι σε όλα τα παιδιά. Μας έχει δώσει πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλή σιγουριά, οπότε είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα.

Για τη σχέση που είχαν με τον Παύλο Γιαννακόπουλο:

«Με τιμά απεριόριστα. Σίγουρα οι αναμνήσεις είναι φανταστικές».

Για το αν έχει να πει κάποια ιστορία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο:

«Έχω να πω πολλές ιστορίες, που ήταν μαθήματα ζωής. Και συμβουλές και για τη ζωή και για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα. Αυτό που θα μείνει ήταν το πόσο νοιαζόταν για όλους μας και η σχεδόν καθημερινή επίσκεψή του στο γήπεδο».

Για τον αγώνα στο Καλλιμάρμαρο:

Πρόκειται για μια ιστορική αναμέτρηση σε ένα ιστορικό μέρος. Είναι παγκόσμιο γεγονός, θα είναι κάτι μοναδικό που θα μείνει στην ιστορία».

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

 “Ένα διάστημα απουσίας, αλλά πάντα ήμασταν εδώ”.

Για το αν η κληρονομιά του Παύλου Γιαννακόπουλου μπορεί να ξεπεραστεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αν έχει το ίδιο όραμα:

«Το πιστεύω γιατί και η φλόγα είναι πολύ μεγάλη και η όρεξη είναι πολύ μεγάλη”.

 

To άρθρο Φραγκίσκος Αλβέρτης: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μας έχει δώσει πολλή αγάπη, και φροντίδα, είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 00:13:47

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button