Showbiz

Είδαμε πρώτοι τον “Άγιο Έρωτα” του Alpha |


“Άγιος Έρωτας”, ένα σύγχρονο… “Άγγιγμα Ψυχής” γράφαμε στις αρχές του καλοκαιριού πως έρχεται στον Alpha. Όμως αυτό δεν ισχύει. Ο “Άγιος Έρωτας” το μόνο που έχει κοινό με το “Άγγιγμα Ψυχής” είναι ένας ρασοφόρος πρωταγωνιστής, μέχρι εκεί. Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε να δούμε με τι σειρά έχουμε να κάνουμε.

Ο “Άγιος Έρωτας” έρχεται στους δέκτες μας με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη Δανάη Παππά. Δύο φρέσκα πρόσωπα, δημοφιλή στο νεανικό κοινό που βλέπει τηλεόραση – όποιο κι αν είναι αυτό – και σίγουρα ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό ζευγάρι. Στο πρώτο επεισόδιο θα δείτε την άφιξη του νέου ιερέα στη Στέρνα, ένα χωριό που όπως προκύπτει από τις περιγραφές είναι απέναντι από το Αίγιο. Η όλη δράση τοποθετείται, αν κατάλαβα καλά, κάπου στα 70s.

Η ιστορία

Στο επίκεντρο είναι η οικογένεια του Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Ο “άρχοντας” του τόπου είναι παντρεμένος με τη Θάλεια (Ταμίλα Κουλίεβα) και έχουν δύο κόρες, τη Χλόη (Δανάη Παππά) και τη Σοφία (Ελευθερία Πάλλα). Οι δύο κόρες, αδελφές μεν, σιχτιρισμένες δε. Δεν αντέχουν η μία την άλλη, ή καλύτερα η Σοφία δεν αντέχει την κανακεμένη Χλόη και θέλει να την εξαφανίσει από προσώπου γης. Βρίσκει τον τρόπο γιατί και η Χλόη δεν είναι καμία αγία, έχει ράμματα για τη γούνα της. Ο καλός αυτός άνθρωπος, η Σοφία, παντρεύεται έναν ντελικανή του χωριού, γιατρό στο επάγγελμα, τον Χάρη Βαρελά (Γιάννης Εγγλέζος). Ο Χάρης είναι γιος του Κλεάνθη (Γιάννης Τσορτέκης) και της Χριστίνας (Κατερίνα Παπουτσάκη). Περίπου δηλαδή… Έχει και μια αδελφή, την Ειρήνη (Γιούλη Γεωργακοπούλου). Όλοι αυτοί μαζί κάπως μπλέκονται χοντρά και όχι με την καλή έννοια, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Διαβάστε Επίσης

Είδαμε πρώτοι τον

Τις δύο βασικές οικογένειες πλαισιώνει μια πολύ συμπαθής οικονόμος στο σπίτι της οικογένειας Βαρελά, η Σμάρω (Ηρώ Μουκίου) που αναδεικνύεται ως κεντρικό πρόσωπο για την εξέλιξη της ιστορίας, μιας και κάθε ήρωας της σειράς κρύβει τα μυστικά του. Κρατήστε το αυτό, έχει ζουμί η υπόθεση. Ο γιος της ο Αργύρης (Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος) και αυτός με τη σειρά του θα βρεθεί στο επίκεντρο και τέλος πάντων όλοι αυτοί μαζί ανοίγουν κάπως την ιστορία. Στο πρώτο επεισόδιο πάντως θα δούμε συστάσεις χαρακτήρων, να ξέρετε με ποιος έχετε να κάνετε. Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή θα σκάσει το ειδύλλιο μεταξύ του παπά και της Χλόης. Και ο πατήρ Νικόλαος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) βέβαια Άγιος δεν είναι, κάθε άλλο. Θα καταλάβετε κι αυτός ότι έχει προσωπική ιστορία με πάρα πολύ δράμα, από την πρώτη κιόλας σκηνή.

Στη σειρά παίζουν κι άλλοι, πολύ καλοί ηθοποιοί που θα τους δείτε στα επόμενα επεισόδια. Η Μαρίνα Ψάλτη, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Μαρία Κατσανδρή (λίγο τη βλέπουμε στην πρεμιέρα), ο Γιάννης Σίντος, ο Μιχάλης Πανάδης, η Αντιγόνη Μακρή, ο Ηλίας Βαλάσης (νομίζω τον είδαμε στην πρεμιέρα, αν δεν κάνω λάθος) αλλά και η Καλλιρρόη Μυριαγκού, που εδώ και 20 χρόνια κάνει θραύση ως Ματίνα Μανταρινάκη στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” σε έναν ρόλο που την πάει στην άλλη πλευρά της ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης

Είδαμε πρώτοι τον

Επί της οθόνης και επί της ουσίας

Long story short, ο “Άγιος Έρωτας” είναι ένα εξαιρετικό δείγμα καθημερινού σήριαλ των ημερών μας. Έχει άρτια εικόνα, καλό επίπεδο παραγωγής, πολλούς και πολύ καλούς ηθοποιούς και ένα κανάλι σαφώς που γνωρίζει πώς να κάνει επιτυχία μετά “Σασμού” και “Παραδείσου” εποχής και πώς να επενδύει σε αυτή για να κρατήσει. Η σειρά έχει και eye candy από το πρώτο επεισόδιο, ήδη φαντάζομαι τα σχόλια που θα κάνουν οι χρήστες του Χ με τη σκηνή του πατέρα Νικολάου στο κρεβάτι.

Να το δείτε; Βεβαίως. Ειδικά αν είστε φαν σειρών όπως ο “Έρωτας Φυγάς”, οι “Άγριες Μέλισσες”, ακόμα και ο “Παράδεισος των Κυριών” που τοποθετούνται εκεί στα mid 60’s και έχουν πολυπρόσωπο καστ με ανάλογες ιστορίες.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 15:12:00

Back to top button