Αθλητικά

Ο Κώστας Σλούκας μιμήθηκε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το σφύριγμα του στην ιστορική συνέντευξη με την Πρόκομ

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε… ρέστα στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, όταν μιμήθηκε ένα σφύριγμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να περιγράψει ότι το παρελθόν είναι… παρελθόν.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν είναι εύκολο οι πράσινοι να μηδενίσουν το κοντέρ την νέα σεζόν και να βρουν κίνητρο για να διεκδικήσουν και πάλι όλους τους τίτλους.

Ο Έλληνας γκαρντ απάντησε ενθυμούμενος μία ατάκα και ένα χαρακτηριστικό σφύριγμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: “Η περσινή χρονιά ήταν μαγική. Αυτό που μετράει είναι το τώρα και το μέλλον. Εδώ βρισκόμαστε για το ξεκίνημα μία νέας χρονιάς. Όταν αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, γνωρίζεις ότι πρέπει να διεκδικείς τίτλους.

Ζει με τίτλους αυτός ο οργανισμός κι εσύ ζεις με την πίεση. Κάνεις deal με αυτή. Όπως είχε πει και ένας από τους αγαπημένους μου κόουτς, ο Ομπράντοβιτς, παλαιότερα, το παρελθόν… φσσστ (σ.σ σφύριξε, κάνοντας μία κίνηση με τα χέρια) είναι παρελθόν. Όλοι θυμούνται το τώρα και το μέλλον, οπότε είμαστε εδώ για το μέλλον”.

Δείτε την στιγμή που μιμήθηκε o Κώστας Σλούκας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο 39:30 του βίντεο:

Δείτε την ατάκα που είχε πει πριν χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη Τύπου μετά από αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πρόκομ:

Τότε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε πει «είναι αυτό που τους εξηγώ: «Είστε καλοί παίκτες, έχετε κερδίσει τα πάντα, αλλά είναι παρελθόν», κάνοντας το χαρακτηριστικό του σφύριγμα.

To άρθρο Ο Κώστας Σλούκας μιμήθηκε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το σφύριγμα του στην ιστορική συνέντευξη με την Πρόκομ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 15:08:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button