Ελλάδα

Όλοι οι προϊστάμενοι των Διώξεων ναρκωτικών του κόσμου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Σε παγκόσμιο κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών και ανάλυσης για υποθέσεις ναρκωτικών μετατρέπεται τη Δευτέρα 23/09 η Αθήνα, καθώς 500 διοικητές Διώξεων ναρκωτικών όλου του κόσμου θα βρίσκονται στο συνέδριο που διοργανώνει η χώρα μας.

Το γεγονός ότι όλοι οι προϊστάμενοι του κόσμου αυτής της τόσο νευραλγικής υπηρεσίας θα βρίσκονται στην Αθήνα, έχει χτυπήσει και συναγερμό ασφαλείας, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για αστυνομικούς που έχουν εξαρθρώσει παγκοσμίως τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών και έχουν συλλάβει τους μεγαλύτερους ναρκέμπορους του κόσμου.

Στο συνέδριο θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεθόδους των κυκλωμάτων, ενώ θα συζητηθούν και οι τρόποι για ποιο ενδελεχή ανταλλαγή πληροφοριών και συνεργασία μεταξύ όλων των αστυνομιών του κόσμου.

Οι διαδρομές, τα νέα ναρκωτικά, αλλά και ο τρόπος διείσδυσης στις σκληρές συμμορίες είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν περισσότερο. Επίσης θα αναλύσουν τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο και θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πληροφορίες για το πώς έγινε η επιχείρηση σύλληψης των ναρκεμπόρων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 14:04:41

Back to top button