Γυναίκα

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν πολύ καλό μου φίλο»

Συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day παραχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

«Δε θα επέλεγα κανέναν από τους υποψήφιους για πρόεδρο του κόμματος. Και βέβαια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές. Εδώ και χρόνια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ. Δε νομίζω ότι θα φτάναμε ποτέ σε περίοδο μνημονίων με τον Ανδρέα. Ήταν γνώστης των οικονομικών και γνώστης των εξωτερικών θεμάτων τόσο καλά, που δε θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο» είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αποκάλυψε: «Με τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν έχω καμία επαφή. Θα μπορούσα να βγω μαζί του για να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά θα του έλεγα αυτά που πιστεύω και δε θα συμφωνούσαμε. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη Ν.Δ, για κάποιο λόγο δεν κράτησε τον λόγο του ο Μητσοτάκης και η ίδια είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ πολλά λόγια πριν, δεν έχει τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, από αυτά που μαθαίνω. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά, δεν το έχει το ηγετικό. Ο κύριος Γερουλάνος ήταν ένας άνθρωπος κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης και διευθυντής του γραφείου του για χρόνια. Αυτό εμένα με κάνει να νιώθω ανασφαλής. Τη Νάντια Γιαννακοπούλου δεν την ξέρω, αλλά κι αυτή δε μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός κόμματος. Εγώ δε θα διεκδικούσα την ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πήχης έπεσε πολύ χαμηλά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αποκάλυψε: «Είχε ακουστεί ότι σε μια δημοπρασία που έγινε δόθηκαν τα εμβληματικά γυαλιά του, αυτά τα έχω εγώ και δε μου ζητήθηκαν από κανέναν. Έχω κρατήσει τις γραβάτες, τα κοστούμια και κάποια λίγα αντικείμενα, όλα δε μπορείς να τα κρατήσεις».

«Κατόρθωσα να ξεχρεώσω, κι αυτό ήταν για μένα μεγάλη ανάσα. Ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν πολύ καλό μου φίλο. Τον νιώθω σαν αδελφό μου, δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Τον Ανδρέα τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου…», κατέληξε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 11:40:51

Back to top button