Αθλητικά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε 3.000 ευρώ φιλοδώρημα σε μαγαζί στη Μύκονο

“Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης”, αποκάλυψε ένας σερβιτόρος μαγαζιού στη Μύκονο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του.

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επισκέπτεται συχνά το νησί των ανέμων μαζί με τα αδέρφια του και όχι μόνο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, πέρα από κορυφαίος αθλητής, είναι και ένας εξαιρετικά γενναιόδωρος άνθρωπος, ο οποίος αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, όπου κι αν πάει.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ένας σερβιτόρος στην κάμερα του “Mykonos Live TV” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι “κιμπάρης”

Ο ηγέτης των Μπακς έκανε δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια του, στον σεφ του μαγαζιού που επισκέφθηκε άφησε και φιλοδώρημα, ύψους 3.000 ευρώ.

“Η γυναίκα του Γιάννη έκανε εδώ το Bachelorette πάρτι της. Ήταν πάρα πολύ καλές, πολύ ευγενικές και γούσταραν. Πέρασαν πάρα πολύ όμορφα, ήταν με το χαμόγελο.

Μια έχασε το κινητό της και μείναμε και το ψάχναμε μισή ώρα, αλλά το βρήκαμε. Μας αγκάλιασαν και μας είπαν τι ευγενικοί που είστε που βρέθηκε το κινητό. Μας άφησαν tips τετραψήφιο αριθμό.

Ο Γιάννης όταν ήρθε με όλα του τα αδέρφια, γιατί ο Γιάννης ήρθε και πέρυσι και φέτος. Δυο συνεχόμενες χρονιές. Ενώ είναι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και είναι ένας παγκόσμιος σταρ, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν τόσο πολύ απλός. Και αυτός και τα αδέρφια του.

Να μας αγκαλιάσουν, να μας κεράσουν από τα ποτά να πιούμε μαζί τους. Να βγει φωτογραφίες, να υπογράψει παπούτσια. Παπούτσια έκανε δώρο στον σεφ μας, τον κύριο Ντελάγκο. Του τα έχουν ζητήσει και 4.500 ευρώ και δεν τα πουλάει. Είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας.

Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, θα έλεγα. Ο Γιάννης δεν έχει παραξενιές. Ένιωθα δέος που ήμουν δίπλα του. Δεν πίνει αλκοόλ, ούτε αυτός ούτε τα αδέρφια του. Μόνο αναψυκτικά. Τα ποτά τα έχουν για τους φίλους τους”, ανέφερε ο σερβιτόρος.

To άρθρο Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε 3.000 ευρώ φιλοδώρημα σε μαγαζί στη Μύκονο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 11:00:36

Back to top button