Γυναίκα

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα πήγαν στο Καλλιμάρμαρο με την 5 μηνών κόρη τους

Η εμφάνιση του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη εκδήλωση της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής ήταν μία από τις πιο γλυκές στιγμές της βραδιάς.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν το “παρών” στο Καλλιμάρμαρο, παίρνοντας μέρος στη μεγάλη εκδήλωση της ΕΟΕ (ελληνική ολυμπιακή επιτροπή) για τη βράβευση των Ολυμπιονικών, των Παραολυμπιονικών και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004.

Όσοι βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό στάδιο το βράδυ της Πέμπτης (19/9/2024) έζησαν συγκινητικές στιγμές, με τον κόσμο να τιμάει τους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, αλλά όλους τους αθλητές που πρωταγωνίστησαν στο ιστορικό καλοκαίρι του 2004 κι έστειλαν τον ελληνικό αθλητισμό στα ουράνια.

Ο Πύρρος Δήμας, ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού αθλητισμού, δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στην εκδήλωση, έχοντας μαζί του τη σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, αλλά και την 5 μηνών κόρη τους.

Το γλυκύτατο κοριτσάκι έκλεψε, φυσικά, την παράσταση στην αγκαλιά της μητέρας της, με την αγαπημένη οικογένεια να κάνει “παρέλαση” μαζί με τους υπόλοιπους μεγάλους αθλητές και να αποθεώνεται από τον κόσμο.

To άρθρο Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα πήγαν στο Καλλιμάρμαρο με την 5 μηνών κόρη τους δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 10:40:51

Back to top button