Κόσμος

Άγαλμα από μπαλκόνι σκότωσε τουρίστρια

Πήγε ταξίδι στην Ιταλία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, μαζί με τον σύντροφό της και τελικά έχασε τη ζωή της. Η Κιάρα Τζακόνις περπατούσε σε ένα σοκάκι στη Νάπολη της Ιταλίας, όταν ξαφνικά ένα άγαλμα έπεσε από κάποιο μπαλκόνι και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ακούγεται ο ανατριχιαστικός ήχος που έκανε το άγαλμα όταν χτύπησε στο κεφάλι την ανυποψίαστη τουρίστρια, ενώ αυτή περπατούσε μαζί με τον φίλο της.

 

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ως πιθανότερο σενάριο εξετάζεται το άγαλμα να έριξαν δύο παιδιά από το μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ήδη, οι ιταλικές αρχές έχουν συλλάβει τους γονείς των δύο παιδιών και τους έχουν απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε δύο ημέρες αργότερα λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Η άτυχη 30χρονη, με καταγωγή από την Πάδοβα, εργαζόταν ως μάνατζερ για την Prada και σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, διαχειριζόταν 15 καταστήματα της διάσημης φίρμας στη Γαλλία, το Μονακό και το Βέλγιο, όπου εργαζόταν.

Θραύσμα από το άγαλμα που χτύπησε την 30χρονη


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 09:12:33

Back to top button