Showbiz

Τι τρέχει ανάμεσα στον Φίλιππο Κούρκουλο και τη Σοφιάνα Αβραμάκη; Η τρυφερή φωτογραφία και οι κοινές διακοπές

Ένα όμορφο καλοκαίρι πέρασε η Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία έκανε διακοπές σε Μύκονο, Χανιά και Κουφονήσια. Η πρώην παίκτρια του Survivor ανάμεσα στις αναρτήσεις της, μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φίλιππο Κούρκουλο, τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, φουντώνοντας τις φήμες πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η 29χρονη πρώην παίκτρια του Survivor στα μέσα τους καλοκαιριού μάλιστα είχε μιλήσει με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Summer’s Cool», όπου είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση και είναι πολύ καλά!

«Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», δήλωσε με χαμόγελο η Σοφιάνα Αβραμάκη, ενώ ο φίλος της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, πρόσθεσε: «Λάμπει το κορίτσι ρε παιδιά!».

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, μπορεί να μην αποκάλυψε τότε το όνομα του συντρόφου της, ανήρτησε όμως μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε τον Φίλιππο Κούρκουλο, τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, να της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Κουφονήσια.

Δείτε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές:

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 08:40:15

Back to top button