Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: “Εκεί με πιάνει απελπισία με τα παιδιά – Ξεκινάει το… |


Τον Θανάση Πατριαρχέα υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Ηλέκτρα” μίλησε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ για την προσωπική του ζωή, για τη τη Βίβιαν Δράκου αλλά και για τις τρεις κόρες τους.

Όπως μοιράστηκε, ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού ήρθε ξαφνικά, όσο το ζευγάρι ήταν μόλις δύο μήνες σε σχέση. Έτσι ξαφνικά το ανακοίνωσε και στους γονείς του: “Όλα ξαφνικά τα ανακοινώνω στους γονείς μου. Εγώ πριν γνωρίσω τη Βίβιαν, δεν είχα σκεφτεί ούτε την παντρειά, ούτε τα παιδιά. Δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου και οι γονείς μου το ήξεραν αυτό. Έτσι, όταν γνώρισα τη Βίβιαν και έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες, ήταν μία αποκάλυψη για όλους μας. Δεν είχα έρθει αντιμέτωπος με τέτοιου είδους συναίσθημα και ήταν το πιο ωραίο που μου έτυχε στη ζωή. Αυτό το αγκάλιασαν οι γονείς μου. Θυμάμαι ότι πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο και τους είπα “το” και “το”. Θυμάμαι την παύση ακόμα. “Α! Είστε καλά;” απάντησαν. Ήταν η παύση του εγκεφαλικού. Ήθελαν εγγόνια οι γονείς μου“.

Και πρόσθεσε: “Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα καθόλου ότι είμαι ένας άνδρας στο ξεκίνημά του. Θυμάμαι ότι όταν με το καλό μάθαμε ότι η Βίβιαν είναι έγκυος, πήγαμε για καφέ, τα βάλαμε κάτω και δεν σκεφτήκαμε τίποτα άλλο, παρά μόνο το πώς θα πορευτούμε για να είναι το παιδί καλά. Τότε δεν μέναμε μαζί, βρισκόμασταν, μετά επιταχύνθηκαν τα πράγματα. Ήμασταν σε πολύ καλή φάση επαγγελματική. Ήταν μεγάλη ζαριά αυτή, γι’ αυτό και φτιάξαμε μία ωραία οικογένεια, με αγάπη. Πλέον είμαστε μαζί έξι χρόνια και είμαστε αγαπημένοι, θέλει πολλή δουλειά, καθημερινή“.

Οι αντιδράσεις στη σχέση τους ήταν διάφορες: “Υπήρχε ένας κύκλος ανθρώπων μου που δεν ήξερε καν για τη σχέση μου με τη Βίβιαν. Δεν αντέδρασαν όλοι το ίδιο θετικά. Κάποιοι καλοί μου φίλοι -και αυτή είναι η θέση των φίλων- μου είπαν “Τι κάνεις τώρα; Τι είναι αυτά;”. Μέσα σε δύο μήνες, αυτά τα πράγματα είναι ζαριές που δεν ξέρεις πού μπορούν να σου βγουν. Ο κύκλος της Βίβιαν το αντιμετώπισε πιο θετικά“.

Σε άλλο σημείο, ο Θανάσης Πατριαρχέας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συναντά κανείς μεγαλώνοντας 3 παιδιά.

Είναι 4μιση, 3 και 2 χρονών τα παιδιά μας. Είναι πάντα μία ωραία πρόκληση. Είναι πάντα, άμα δείτε τη γυναίκα μου, αντιμετωπίζουμε όλα πολύ θετικά. Οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές, δεν θέλω να φανώ γραφικός, όπως και οι ευθύνες. Από τα οικονομικά μέχρι και το επισφαλές επάγγελμα που κάνω εγώ” ανέφερε αρχικά.

Υπάρχουν βέβαια και καθημερινές προκλήσεις: “Όταν κλαίνε και τα τρία μαζί γίνεται χαμός. Εκεί που με πιάνει απελπισία είναι στο αυτοκίνητο, όταν τα πιάσει κρεσέντο και τα τρία. Αρχίζει το ένα, ξεκινάει και τα τρία. Κρεσέντο εννοώ τραγουδιστικής φωνής. Ευχάριστο αν είναι; Να σε βάλω στο αμάξι, θα δεις. Λέω στην αρχή “σε παρακαλώ σταμάτα” και μετά κοιτάζω απ’ έξω, δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο. Δεν σταματάνε ποτέ, κουράζονται όταν πάμε σπίτι. Στο σπίτι δεν είναι ότι κουράζονται αλλά κάποια στιγμή θα κοιμηθούν” .

Ο ίδιος συμπλήρωσε πάνω σε αυτό: “Κάνουν παρέα μεταξύ τους. αυτό είναι καλό στα καλά αλλά και πρόβλημα στα κακά. Αν τσακωθεί το ένα, τσακώνονται και τα τρία, δεν ξέρεις πώς ξεκίνησε. Δε εννοώ λεκτικά, πάνε για παράδειγμα να αρπάξουν την κούκλα, μαλλιά, ξεμαλλιάσματα, μεταξύ τους! Βέβαια! Προσπαθούμε να τα ηρεμήσουμε, έχουμε ψυχραιμία“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 17:53:00

Back to top button