Showbiz

Μαλλιά κουβάρια οι “Αετοί” στο Survivor: “Αν νομίζεις ότι είμαι χαζός, δεν… |


Στο επίκεντρο ενός νέου καβγά των “Πράσινων” βρέθηκε ο Γιάννης, κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, με τον ίδιο και τον Άγγελο να έρχονται σε ρήξη.

Ο Άγγελος ανέφερε αρχικά “Κάνεις one man show. Όταν σου λέει ο Αποστόλης ότι έπρεπε να πάρεις θέση και του λες θα έπαιρνα μετά… Πάτε στα κιου και μας κράζετε; Αυτό που κάνεις, που είμαστε σε αγώνα, πεθαίνουμε και ρωτάς τον άλλο γιατί δεν πήρε θέση. Τόσο εγωιστής είσαι φίλε, σ’ ακούω δεν είμαι χαζός! Αν νομίζεις ότι είμαι χαζός, δεν είμαι”.

Άμεσα τον λόγο πήρε ο Γιάννης που είπε πως “Για το καλό δουλεύω. Άνθρωπος είμαι. Όταν ξεκινάμε να παίζουμε κι εσύ ες ότι θα χάσουμε;” με τον Άγγελο να ανταπαντά: “Δεν είπα ότι θα χάσουμε. Σου αρέσει να λες τα δικά σου. Είπα πως όπως πάνε τα πράγματα θα χάσουμε. Λες ψέματα” τόνισε οργισμένος ο διαγωνιζόμενος τη στιγμή που και άλλα άτομα από την ομάδα των “Πράσινων” εξηγούσαν ότι ο Άγγελος ποτέ δεν είπε ότι ξεκινούν το παιχνίδι με πρόθεση την ήττα.

“Να μαζευτείτε κάποια στιγμή όλοι μαζί να μου πείτε τι πρόβλημα έχετε μαζί μου. Έχω όλη την καλή διάθεση. Δε θέλω να κάνω one man show. Τι πρόβλημα έχεις; Δεν έχω τι διάθεση να διασπαστεί η ομάδα. Να ενωθεί θέλω” δήλωσε ο Γιάννης σους συμπαίκτες του με την ένταση των “Αετών” να μη λέει να κοπάσει.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 00:42:44

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button